Υπερσυμπιεστής (Turbo) Opel Corsa OPC 330LET-upgrade-nwg

SKU: turbo-opel-330let-up-nwg

Be the first to review this product

Υπερσυμπιεστής (Turbo) για παροχή 330 ιππων σε κινητήρες OPEL Z16LET.

Availability: 1-3 days

Excl. Tax: €550.00 Incl. Tax: €682.00

Details

Υπερσυμπιεστής για βελτίωση ιπποδύναμης σε εφαρμογές για 330 ίππους

 

Η φτερωτή εμπρός στον συμπιεστή είναι από billet αλουμίνιο με φτερά δεύτερης γενιάς.

Ο άξονας-φτερωτή καυσαερίων είναι σημαντικά μεγαλύτερος απο τον εργοστασιακό πετυχαίνοντας την μείωση πίεσης καυσαερίων άρα μεγαλύτερο εύρος ροπής και ιπποδύναμης στις υψηλότερες στροφές του κινητήρα. 

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

 • Κατασκευασμένο στην Ελλάδα

 • Πολύ γρήγορο spool

 • Μεγαλύτερη Billet φτερωτή υπερσυμπιεστή κατασκευασμένη σε CNC

 • Κατεργασία κελύφους υπερσυμπιεστή (αλουμίνιο) σε μηχάνημα CNC σύμφωνα με το σχέδιο της φτερωτής.

 • Μεγαλύτερη φτερωτή στροβίλου Inconel.

 • Κατεργασία κελύφους στροβίλου (μαντέμι) σε μηχάνημα CNC σύμφωνα με το σχέδιο της φτερωτής στροβίλου.

 • Νέα ολοκαίνουρια θρός και κουζινέτα

 • Ποιότητα RTMG Performance

 • Παροχή έως 330 HP 

 • Ζυγισμένο σε μηχανή με κατάλληλες προδιαγραφές

Τι είναι ένα υβριδικό turbo?

Οι υβριδικοί υπερσυμπιεστές έχουν ως βάση το εργοστασιακό turbo. To cartridge (σώμα), το τροποποιημένο αλουμίνιο (κέλυφος συμπιεστή) και το μαντέμι (κέλυφος στροβίλου) παραμένουν εργοστασιακά ενώ κινούμενα μέρη (φτερωτές, άξονα) είναι αναβαθμισμένα. Φυσικά για να χωρέσουν οι νέες μεγαλύτερες φτερωτές απαιτείται κατεργασία ακριβείας, με γεωμετρία ίδια με αυτή των φτερωτών, με το απαραίτητο διάκενο καθ'όλο το μήκος των φτερωτών. Αυτό πραγματοποιείται σε ειδικά μηχανήματα CNC. Όλα τα παραπάνω σημαίνουν παρέχουν εργοστασιακή εφαρμογή χωρίς μετατροπές σε εισαγωγή, downpipe, παροχές λαδιού και νερού, βάσεις κτλ.

Τα πλεονεκτήματα ενός υβριδικού turbo είναι:

 • Χαμηλότερη αντίσταση καυσαερίου (backpressure)

 • Χαμηλότερη θερμοκρασία καυσαερίου

 • Υψηλότερη παροχή αέρα 

 • Μεγαλύτερη ιπποδύναμη

 • Χαμηλότερη θερμοκρασία εισερχόμενου αέρα

 

Επιλογές Αγοράς

Επιστροφή: H επιλογή επιστροφής (turbo exchange) προϋποθέτει την επιστροφή του εργοστασιακού turbo χωρίς ρήγματα ή σπασίματα στο μαντέμι. Η αποστολή θα ξεκινήσει αφού λάβουμε και ελέγξουμε τον υπερσυμπιεστή, εάν υπάρχει φθορά στο cartridge θα υπάρχει μια έξτρα χρέωση στα 60€ για αντικατάστασή του με καινούργιο, σε αυτήν την περίπτωση θα ενημερωθείτε μέσω e-mail ή τηλεφωνικός.Το υβριδικό turbo 330LET που θα λάβετε πίσω περιλαμβάνει καινούρια τα εξής: μεγαλύτερο billet φτερό συμπιεστή, 9-φτερο άξονα-φτερωτή στροβίλου.Το αλουμίνιο και το μαντέμι είναι borg warner, ανακατασκευής έπειτα από έλεγχο και είναι κατάλληλα κατεργασμένα με σωστές ανοχές σε CNC για να λειτουργήσουν με τις επιλεγμένες φτερωτές.

Προαιρετικά: Καινούργιο Cartritdge με κόστος 60€

Καινούργιο: Mε αυτή την επιλογή θα λάβετε υβριδικό turbo το οποίο έχει ως βάση ένα καινούριο γνήσιο Borg Warner turbo το οποίο μετατρέπουμε σε υβριδικό 330LET.

Ο άξονας-φτερωτή καυσαερίων είναι επίσης ότι μεγαλύτερο μπορεί να τοποθετηθεί στον στρόβιλο εξαγωγής πετυχαίνοντας την μείωση πίεσης καυσαερίων άρα μεγαλύτερο εύρος ροπής και ιπποδύναμης στις υψηλότερες στροφές του κινητήρα . H 330LET είναι για τους πιο απαιτητικούς λάτρεις δύναμης που αναζητούν το μέγιστο από μία γρήγορη λύση χωρίς μετατροπές στο χώρο του κινητήρα . Δεν χρειάζεστε καμία μετατροπή για την τοποθέτηση του υπερσυμπιεστή 330LET καθώς όλα τα περιφερειακά εξαρτήματα ταιριάζουν απόλυτα .

Η βαλβίδα ρύθμισης καυσαερίων 

Η βαλβίδα ρύθμισης καυσαερίων είναι υπεύθυνη σε συνεργασία με την βαλβίδα Ν75 για την πίεση που παράγει ο υπερσυμπιεστής. Η ενισχυμένη βαλβίδα ρύθμισης καυσαερίων είναι έξτρα και χρησιμοποιείται σε συνεργασία με Boost Controller. Εκτός από την προεπιλεγμένη προφόρτιση του ελατηρίου υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης τις από τα δύο παξιμάδια που βρίσκονται στον άξονα της .

Οι κατεργασίες γίνονται από τα ιδιόκτητα μας μηχάνημα CNC HAAS milling VF4 τετραξονικό κέντρο κατεργασίας και CNC HAAS turning SL20 3 Axis Τόρνος κέντρο κατεργασίας Αμερικάνικης προέλευσης με ακρίβεια 0,001mm. Η ζύγιση του υπερσυμπιεστή γίνεται σε μηχάνημα REDAT Ιταλικής προέλευσης με ακρίβεια 0,8-1G FORCE.

Η εταιρία μας μελετάει, σχεδιάζει και παράγει όλες τις εφαρμογές τις με cad/cam γνήσια λογισμικά και κατά πρότυπο ISO 9001:2008.

Additional Information

SKU turbo-opel-330let-up-nwg

Customer Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Υπερσυμπιεστής (Turbo) Opel Corsa OPC 330LET-upgrade-nwg

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality